!!!

I går va jag me Moa, men vi hann knappt göra nån ting!! åå.. men när jag kom till hon så hade hon bakat skones som vi åt på en filt i trädgården, och sen så hann vi bara titta lite i nåra tidningar... menmen.. Idag var jag i Borås me ELvira, de va kul! först va vi inne i stan och sen tog vi bussen in till knalleland.. köpte inte så mkt men det var väldigt kul ändå.. (fast inte de där me dom coola trosorna.. hihi )
image12 VILL HA SOMMAR!!! tänk bara att kunna bada!! och åka ner till stugan och till steninge och bohuslän osv. åå jag älskar verkligen sommaren!!                    S O M M A R ! ! ! 
                     image13

Vår!!

Äntligen har våren kommit!! det är ju nästan sommar-värme ute! och det blommar tussilago och lite andra blommor över allt!! HärLIgt!! men så kommer ju allergin också.. :( ååå ja hatar verkligen min PoLLen allergi!! och så blir man så trött av allergitabletterna att man ine orkar göra nånting!! okej kanske inte riktigt så trött men men...
Nu ska jag snart åka och klättra!! kuul, det va så längesedan vi träffades Moa..

Hoppas SommareN blir TIDIG i år!! Älskar sommaren <3image11

Stugan :)

Har varit i stugan i helgen KUL!! i går luntade vi och jag och anton spelade bedminton och i da har jag varit i Varberg :)  och sen så låg jag på veranndan och solade! de va jätte VarmT!! Synd att inte du kunde följa me Moa.. menmen..... jag såg ett jatte fiint only linne med nyckelpigor på som jag ska önska mig!!
åå snart fyller jag år!! längtar JÄTTE mkt!! 
 jag ska på klättringen i morron!! skojjit!! jag har ju inte kunnat de innan för innebandy träningen har ju varit samma tid.. men nu e den slut så då får jag klättra!! =D
......................................image10

FRedag?!

Denna veckan har det kännts som att det e fredag varenda dag!! och sen när man kommer hem och måste göra läxor.. (då blir man besviken.. hehe) 
men men..  
Ska åka stugan i helgen! och gå på stan i varberg  =)  ska bli kul! men jag borde nog sluta nu.. har läxor att göra, åååå.. aja men dom måste göras om man inte vill komma efter :)

............................image2............

En liten Låt, med Kul Musikvideo..


det första... :S

halloj! nu så har jag en blogg också.. lite kul hoppas jag det blir.. aja...

Vi hade so PROV i dag!! men jag tror att det gick bra.. (hoppas de i alla fall =S ) men man skulle skriva en utvärdering i slutet om hur arbetet hade varit INNAN provet, men jag missuppfattade de en aning så jag skrev vad jag tyckte om provet i stället!! ååå klumpiga jag.. menmen det var nog inte så farligt...

efter skolan åkte jag hem till elvira.. KUL! åt scones och äggtoddy!! gott! och onyttigt.. hehe
sedan hade vi kul framför kameran!!
ha de bra allihopa!!
hej svejs =D                                                                                                
                                                                                                                                                     image1

RSS 2.0