SommarLov!!

åå äntligen är det efterlängtade sommarlovet här!!  slutade i torsdags!!.. först på morgonen (kl. 8:1o) sammlades vi i klassrummet och fika lite.. och sen gick vi upp till idrottshallen för att titta på lite uppträdanden  m.m... sen när ja kom hem så åt vi jordgubbstårta å drack saft!.. mmm...  efter de  (vid ca: 12:3o)  åkte jag, mamma och moa in till Gbg för sen på kvällen så skulle vi titta på  "Mamma Mia"  (den va jätte bra!) men först så gick vi å kolla lite i stan.. 

igår va jag, och moa i våran stuga och "röjde" lite.. de va kul! och sen på kvällen så skulle vi till bjälkenfors.. där ramlade jag av studdsmattan så ja har jätte ont i min handled! ajajaj.. menmen får la hoppas att de går över.. :(

HEJDÅ!! och ha ett riktigt gött sommarlov!! ♥


image26
Här har vi moa vid  våran lilla stuga!! =)

Sommar..

Äntligen känns det som sommar!! (tycker ja i alla fall..)  igår låg ja ute hela dan och åt glass, lyssnade på musik och ritade.. härligt!....  och i dag så har ja varit i min å moas lilla stuga!  den e så fin!!.. eller kommer att bli väldigt fin i sommar i alla fall!! =)      

I söndags va vi (Jag, Elvira å Moa) på skara sommarland och orgenterade och bada!! de va jätte kul!! men orgenteringen gick vell kanske inte så bra.. hehe vi tog de inte så seriöst, eller hur elvira!  ; )  men sen fick vi ju bada å så och de va skit kul!!!

snipp, snapp, snut och så va de slut!  =P


hmmm....

Tjingeling!!    ja vet inte va ja ska göra.. hmmm....
imorgon ska Jag, Linnea, Elvira och Moa till borås och titta på bio! kuul! och så kanske vi går lite på stan också om vi hinner.. (hoppas de!)  de va synd att inte Ida och frida ochså kunde följa me.. men Ida kunde inte och då ville inte Frida de hellen.. =(  synd...  menmen  vi andra får nog kul i alla fall!!  och så ska vi på loppmanknad på morgonen  (eller i alla fall jag, elvira, å moa)  de blir också kul, de va så länge sen.  menmen..  i dag har jag köpt lite kläder till skolavslutningen!! ja hitta en jätte skön T-shirt också (och fin me) men den va ja tvungen att betala lite själv om ja ville ha den.. =/  men då får ja vell göra de! för den vill ja ha!! haha..  Och på söndag ska Ja moa och elvira till Skara sommar land på nån orgenteringstävling.. men de blir OCKSÅ jätte kul!! inte för att ja gillar att orgentera (för de gör ja inte, hehe)  men det blir ju kul ändå på kontrollerna kommer ju att vara inne på skara s.  och så får man ju fri antre å så!!! sketa bra!! hehe  men bussen som vi ska åka går 6 på morgonen så de blir julite svårt att komma upp ur sängen.. ååå..      men sånt e livet!  XD

HEJDÅ!! å ha de bra! för nu vet ja inte va ja ska skriva mer.. : )


RSS 2.0