Bilderna...

Och här kommer. BiLderNa!!  : )





image16
Härlig bild... hehe


image18image19

jag & moa tog kort på varandra!  XD


image21image20
haha.. vissa tyckte nog att vi var lite för högljudda där inne..

image22 min å elvis as grymma dans!!

image23

och här har vi allihopa!!!  =D




image25
JAG och ELVIRA 


6c  will never be forgotten... <3      image24

GamLa KLassEn !! =D

Hejhej!! i fredags så sov vi över i OK-mark stugan me gamla klassen.. de va kul! sov ingen ting!! vi sjöng "sing-star" , tittade på filmer, badade och åt pizza!! mmmm...  sen vid ca: 4 på morgonen (när gnska många sov)  så lekte Jag, elvis, johan och oscar Ubåten (blubbiliblubb.. haha) och så gjorde vi raketen! haha  dom som försökte sova blev lite suriga på oss.. haaha   menmen..
jag somnade sen när jag kom hem.. va mkt tröttare än va ja trodde!! sov typ 4 timmar...

Lägger snart in lite bilder ja tog... (innom kort.. hehe)

Va KvAR !! :)

hej hopp!!  jag hade visst kvar min blogg.. haha... ja trodde att ja hade tatt bort den! xD  men de va ju lite kuul, för ja har sakt till alla att ja har raderat den! hehe  men de hade ja vell visst inte då.. å de va vell i och för sej ganska bra för annars hade jag ju inte kunnat skriva i da! =D   men men..

vi hade so-prov i da :/  man fick bara ett papper son det stog "gör en smmanfattning av de vi arbetat med" på!! då blir de ju jätte svårt att komma på VAD man ska skriva!!.. och så fick det inte va för långt heller........ de va svårt men jag tror att ja fick med de viktigaste i alla fall.. hoppas ja =S menmen..
nu har jag inte lust å skriva mer..

så ha de bra!!...  //emma

RSS 2.0